De sidste detaljer er ved at falde på plads

I dag har jeg været hjemme hos mine forældre for at lave nogle af de sidste detaljer til brylluppet – som tiden bare er løbet af sted!

Jeg har lavet lakridsmuffins i lange baner og en stor topkage til vores bryllupskage. Min mor har derimod siddet med en lidt større opgave: Hun har pyntet den hjemmelavede kransekage og overflødighedshornet – og i skrivende stund samler hun dem! 🙂 Godt mor kan hjælpe med den slags.

Desuden har jeg også lavet lidt hemmelige ting – blandt andet fået styr på Esbens morgengave og kigget lidt på en tale 😉 så helt hemmeligt er det heller ikke.

Men ja – så skal der også lige laves liiiidt i morgen. Der skal bages lidt godt brød, laves nogle smukke blomster-dekorationer, pyntes muffins og topkage og ikke mindst, skal der komme styr på tingene til receptionen og pyntes op til selve festen. Sikke en dag det bliver! 🙂

– I må have en skøn aften derude – her har vi i hvert fald nok at se til! 😉

  • Her ses den store kage i ovnen
    Der skal selvfølgelig også være en stor kage til bryllupskagen, så der er noget, som Esben og jeg kan skære af
  • Kransekage til bryllup
    Mens jeg skriver tale færdig – samler min mor den hjemmelavede kransekage og overflødighedshornet
  • Muffins til bryllupskage
    Der er lavet lakridsmuffins til bryllupskagen – selvfølgelig i lilla og lysegrønne forme

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.