Moodboards til invitation og lokale-pyntning

Så synes jeg lige, der trængte til at ske lidt på bryllupsbloggen igen!

Esben og jeg er stadig i tvivl om, hvor vi skal bestille maden fra  – det er noget, der kommer til at betyde rigtig meget for vores bryllupsfest – så det skal tænkes godt igennem…  Vi ved i hvert fald, at vi gerne vil have en fransk menu. 😉

Ellers ville jeg lige vise, hvad jeg har brugt eftermiddagen på. Jeg har lavet moodboards for invitationerne og pynten til festlokalet. Det er en god måde at give et overordnet blik på det, som man gerne vil opnå. Et moodboard kan man udfylde med forskellige inspirationskilder i form af billeder, udklip og så videre.

  • Moodboard til invitationerne
  • Moodboard til oppytningen

Næste skridt må være, at der skal bestilles lidt forskelligt til pyntningen af lokalet og så skal vi videre med invitationerne.

– Louise

2 comments

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.